Източник и снимка: Novini.bgЛидерът на НФСБ Валери Симеонов, който бе избран

...
Източник и снимка: Novini.bgЛидерът на НФСБ Валери Симеонов, който бе избран
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Поведението ми е безукорно, не разбирам протестите

Източник и фотография: Novini.bg

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който бе определен за заместник-председател на Народното събрание, съобщи в коридорите на Народното събрание, че неговото държание е безукорно и не схваща митингите.

" Това, което видяхме през вчерашния ден, бяха митинги на бързо проведени хора, това беше агитка. Мисля, че моето държание беше почтено и с цел да не утежнявам или да не нося някакви негативи на държавното управление, аз си подадох оставката. Видяхте, че няма драма в това, всичко е завършило “, напомни той.

" Някак си доста бързо беше забравено, че в подготовката на всички закони бях много деен фактор. Като вицепремиер бяха в отрасловите ведомства. Аз съм работил с министъра на опазването на здравето, с министъра на обществената политика, с инвалидните организации, тъй че подадох си оставка и постъпих почтено ", заключи политикът.

Припомняме, че изборът на Валери Симеонов на мястото на към този момент самостоятелния Явор Нотев провокира през вчерашния ден митинг. Депутатите от Движение за права и свободи пък напуснаха пленарната зала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР